#TEAMANNAETMAMAN

Because we want to share our stories with you

In de categorie:

LOKAAL-foodmarket

VOOR DE GROTE EN DE KLEINE HONGER, vooral voor de goesting, sfeer en gezelligheid.


Lokaal is een overdekte boerenmarkt in centrum Roeselare, ondergebracht in de voormalig Sint-Amandskerk. (De Coninckplein te Roeselare) Je kunt er iedere vrijdag terecht tussen 14 en 20 uur. Je vindt er heerlijke streekgerechten, recht van het veld, vis vers gevangen...alles bomvol vitamines en een langere bewaartijd. Het is ook de plaats waar je de boeren en producenten van jouw groenten, fruit, brood en zuivel kunt ontmoeten, en heel vaak loop je er ook familie en vrienden tegen het lijf. Waar vroeger het altaar stond bevindt zich nu de bar, waar je iets kunt drinken, of je net aangeschafte lekkernijen ter plaatse kunt opeten.
Er is een superhandig, eenvoudig betaalsysteem, een online bestelplatform en deze markt kan doorgaan onder eender welke weersomstandigheden. Kortom, een héél leuk nieuw initiatief in het Roeselaarse, dat wekelijks op zeer veel belangstelling kan rekenen.

Ik probeer er vaak op vrijdagavond, na sluitingstijd van de winkel nog eens langs te gaan om nog wat lekkers te scoren voor het weekend.

Mijn favoriete stops zijn Brood., aardbeien en frambozenkwekerij Demaegdt en het Hoorns Geitenkaasje. Smullen maar !

http://www.lokaalmarkt.be

-ingrid-

VOLG ONS OP

BEZOEK ONZE WEBSHOP

NIEUWSBRIEF ONTVANGEN


INSTAGRAM