#TEAMANNAETMAMAN

Because we want to share our stories with you

In de categorie:

Let's go on an inspirational tour!

INSPIRATIONAL TOUR : PARIS, COPENHAGEN, AMSTERDAM.
De winkel in volle verbouwing, de opening van de nieuwe 'concept store' komt snel naderbij. Een lichte vorm van nerveus enthousiasme overvalt me!

Bigger, greener, cooler. Zo zie ik de nieuwe shop in Roeselare. Met de werken in volle gang zie ik voorlopig enkel die 'bigger'. OK, leuk, maar ik moet de boetiek wel gevuld krijgen en ik kan niet zeggen dat dit me niet een klein beetje onrustig maakt. Werk aan de winkel! Het grafische team van A&M ontwerpt alvast een reeks nieuwe designs voor ons eigen A&M label. Maar, WE NEED MORE!

Dan maar een rondje Parijs, Kopenhagen, Amsterdam inlassen met als doel enkele jonge, hippe en bij ons nog relatief onbekende labels te scoren op de beurzen die we daar bezoeken. Let's call it: our inspirational tour!

WHO'S NEXT Parijs biedt veel accessoire-labels die vaak ook personaliseerbaar zijn. Coole beurs, lekker Parijs' sfeertje. New brands voor Anna & Maman : check!

CIFF KIDS Kopenhagen bezoeken we voor de eerste keer. Het is Kopenhagen Fashion Week en we zien véél fashionistas èn de tofste outfits! Kan tellen qua inspiratie. Voor ons heeft deze beurs misschien net iets te veel fashionbrands en minder 'daartussenin', en 'daartussenin' is waar we voor A&M naar op zoek zijn, maar wat een toffe en gezellige stad is dit! Knappe, stijlvolle bewoners, de buurt aan de haven is zalig, veel leuke eetadresjes (we had dinner @kokkeriet) en voor de rest hip, hip, hip...dus deze trip is meer dan de moeite waard geweest.

SHOW UP Amsterdam is de gezelligste beurs van de drie. Haarlemmermeer is een prachtlocatie en de beurs barst van jong, opkomend talent. Hier vind ik ieder seizoen een aantal toffe nieuwe labels. De sfeer is relaxed, foodtrucks all over the place, dit voelt helemaal niet als werken:). Ook hier, new brands : check!

Om samen te vatten: ik moet selectief zijn, want er is een budget om in het oog te houden. De A&M waardige accessoires worden er uit gepikt, besteld en hopelijk tijdig geleverd voor de opening van de nieuwe winkel.

Nog enkele weekjes, en ik kan van start gaan met 'the fun part'! Redecorating the store. Want beurzen bezoeken levert me naast heel wat leuke nieuwe spullen voor de winkel ook massa's energie, inspiratie en styling ideeën op. (PS : onze eigen travel-essentials ontbraken natuurlijk niet op onze inspirational tour!)

https://www.annaetmaman.be/nl/store/fancy-fashion/...

https://www.annaetmaman.be/nl/store/fancy-fashion/...

https://www.annaetmaman.be/nl/store/fancy-fashion/...

Hopelijk wordt Anna et maman 2.0 net zo 'big, green and cool' zoals ik het me nu voorstel!

Al een beetje benieuwd? Tot gauw dan in onze nieuwe winkel!

x, ingrid

VOLG ONS OP

BEZOEK ONZE WEBSHOP

NIEUWSBRIEF ONTVANGEN


INSTAGRAM