#TEAMANNAETMAMAN

Because we want to share our stories with you

In de categorie:

Onder het motto: KIEPER DIE TAS EENS UIT!

WIE IS WIE BIJ ANNA ET MAMAN?

Sommigen beweren te kunnen vertellen wie je bent aan de hand van de 'uitgekieperde' inhoud van je handtas!
Ben je een echt 'moederke', een businesswoman, of gewoon een georganiseerde vrouw? Your bag will tell!
Ik nam de proef op de som en nodigde de dames van team 'Anna et maman' uit dit eens te doen! CHECK THOSE BAGS!

Maar wie is nu wie bij Anna et maman?
Het team bestaat uit 5 totaal verschillende maar o zo interessante dames :) Samen vormen ze het 'kloppend hart' van A&M.


Ans en Hanne zijn sinds jaar en dag A&M's vaste vormgevers. Beiden staan in voor de originele huisstijl, het ontwerpen van de webshop, en het bedenken van stijlvolle en grappige quotes voor nieuwe items. Fabienne staat in voor het praktische deel van de zaak. Zij volgt alle instore en online orders op, zorgt dat ze bij de juiste productielijn geraken en is heel actief binnen het personalisatieproces. Ikzelf sta in voor de afhandeling van alle bestellingen, zorg voor de juiste look & feel in de winkel, en ik ben non stop op zoek naar nieuwe items. (FUNFUNFUN). Twee maal per jaar schuim ik samen met Anna (mijn dochter, studeert straks film, fotografie en vrije kunsten in Sint Lukas) een aantal internationale beurzen af op zoek naar nieuwe must haves voor onze shop(én webshop) in Roeselare.

Vergaderen houden we graag leuk, gezellig en verrassend (een etentje in een cool restaurant, een babbel in die nieuwe hippe bar, of shoppend in een bruisende Belgische stad - jaja, wij kunnen echt alles tegelijk - :)

Vooraleer u zich zorgen maakt over uw eigen tas, ik ben er vrij zeker van dat we allemaal een 'gekuiste' versie van de inhoud op foto hebben gezet! (allez, ik toch wel!) In 'real life' zit een handtas ook nog eens vol met verfrommelde papieren wikkeltjes, halfuitgedronken waterflesjes, verdwaalde snoepjes en kauwgum, kleingeld en alles wat je andere gezinsleden liever niet zelf willen dragen maar ook niet kwijt willen!

Alle 5 zijn we trotse eigenaar van een tas uit onze eigen A&M collectie, gepersonaliseerd, uiteraard!!!

https://www.annaetmaman.be/nl/store/fancy-fashion/...

https://www.annaetmaman.be/nl/store/fancy-fashion/...

https://www.annaetmaman.be/nl/store/fancy-fashion/...


VOLG ONS OP

BEZOEK ONZE WEBSHOP

NIEUWSBRIEF ONTVANGEN


INSTAGRAM