#TEAMANNAETMAMAN

Because we want to share our stories with you

In de categorie:

Horror in het tweede leerjaar: de maaltafels oefenen

Onze Maurice zit in het tweede leerjaar en daar is het kommer en kwel met de maaltafels. Omdat maaltafels aframmelen van een kaartje ook maar saai is, ben ik op zoek gegaan naar enkele leuke tools die het voor iedereen iets aangenamer maken.

Bij Maurice op school worden alle tafels op een kaartje geschreven met de oplossing aan de andere kant. Leuk, maar het wordt wat eentonig op de duur. Daarom ben ik eens in de appstore op zoek gegaan en toen vond ik deze: https://itunes.apple.com/be/app/rekenen-begrijpen-keersommen-tot-100-leer-vloeiend/id931897095?l=nl&mt=8 Het juiste antwoord moet met de vinger geschreven worden en dat vindt Maurice keiplezant. Je kan ook de zus inschakelen om een wedstrijdje te doen. Akkoord, het is een betalende app, maar voor 3,49 euro maakt jouw 7-jarige wel kans om tafelkampioen te worden.

De mama van Oscar had nog een andere manier gevonden. Op deze link kan je gratis de maaltafels oefenen onder de vorm van spelletjes: https://www.demaaltafels.be/spelletjes/ Bedankt Karen Coussement voor de tip!

Veel succes alvast!

- Hanne -

VOLG ONS OP

BEZOEK ONZE WEBSHOP

NIEUWSBRIEF ONTVANGEN


INSTAGRAM