#TEAMANNAETMAMAN

Because we want to share our stories with you

In de categorie:

Glamping in Silvercamping, Texel (NL)

Ik oktober trokken de hubby and me overseas, richting Texel, Nederland. In een stalen camper slapen, dat leek me wel wat. En dan nog op een eiland, weg van de wereld (of toch doen alsof). Yep, perfect combo it wazzz!

Nee, geen paniek... wij zijn geen doorwinterde kampeerders. Ik wil toch graag de luxe in alle mogelijke vormen, geuren en kleuren als ik met verlof ben, maar dit is nu net iets anders. Die foto die ik zag van die campers, blinkend in de zon tegen die staalblauwe hemel (die wind blaast toch alle wolken weg!) op één of andere website die ik me niet meer kan herinneren... Daar wou ik wel eens in slapen.

Texel is het eerste waddeneiland dat je tegenkomt als je de ferry neemt vanuit Den Helder. Niet zo groot ook, ik denk 65 kilometer en je bent rond. En wind. Vééél wind. Maar rustig en eigenlijk wel hip. Het eiland heeft stranden rondom (handig, op zo'n eiland) en daarop vind je strandpaviljoenen waar je heel lekker kan eten. Gewoon leuk, eigenlijk.

Er staan 8 campers op de camping. Ver genoeg van elkaar om elkaar niet te storen, vond ik. De Silvercamping heeft aparte gebouwen waarin de keuken en eetzaal zit. Alles heel netjes verzorgd en het ontbijt kwam van de lokale boeren. In het midden van het domein staat een grote globe waarin je kan genieten van een glaasje, rustig muziekje, beetje lezen of internetten,... Dus de camper zelf is enkel bedoeld om te slapen en je te wassen. Wil je echt all the way? Dan kan je een privé sauna (zo'n houten ton!) bij de camper boeken. Uiteraard hebben wij dit gedaan - aja, als we toch bezig zijn ;-)

Nu ik er zo aan denk... Ik wil eigenlijk gewoon terug!

- Hanne -


VOLG ONS OP

BEZOEK ONZE WEBSHOP

NIEUWSBRIEF ONTVANGEN


INSTAGRAM