#TEAMANNAETMAMAN

Because we want to share our stories with you

In de categorie:

La vie est très très belle met 7 vriendinnen in Parijs

Et c’est vraiment fantastique wanneer 2 van de 7 het ganse weekend tot in de puntjes hebben voorbereid én alles telkens een verrassing blijft. Schoolreis Deluxe (op je 34ste)!

We rijden met de auto naar Rijsel, nemen de TGV en een moment later staan we in de Gare du Nord. Ideaal: geen autostress, geen parkeerstress en tijd om te kletsen. En we zijn op wandelafstand van…

Hotel Panache
Hier krijg je meteen een ultiem Parijsgevoel. Hotel Panache ligt in het 9de arrondissement; lekker centraal om veel te voet te doen. Dit hotel is très chic, vintage, trendy… zéér tof ingericht. Het bijhorende restaurant is gezellig druk, serveert kleurrijke veel-groenten-gerechten en het krioelt er van de hipheid (mooie mensen, kapsels en kledij gespot).
www.hotelpanache.com

Bus Burger
De max! Aperitieven, hamburgers eten, op je luie kont zitten, kletsen en alle trekpleisters van Parijs op een afstandje zien. We mochten zelfs even uit de bus om van die échte Eiffeltorenfoto’s te maken en gadgets te kopen.
www.bus-burger.com

The Fish Club
Hun vis: I love it… verse vis, elegante gerechten en lekkere wijn. Hun logo, drukwerk en interieur: nog beter. Bleu, blanc, rouge en prachtige tijdloze lettertypes. Een parel tussen de vele touristtraps. Ahja, we aten kreeft, what else
www.eccfishclub.com

Sundaymorningrun rond de Moulin Rouge
Terwijl de rest nog liggen te ronken, gaan we met twee joggen. De zondagochtendsfeer opsnuiven in de buurt van de Moulin Rouge, Montmartre, het Amélie Poulincaféetje: zaaaalig! (Maar AUW - al die trappen voor de Sacré-Coeur!) Er is bijna geen kat, Parijs ligt nog te slapen. Wie we wel kruisen, krijgt van ons een vrolijke (in koor) BONJOUR! Oh endorfines :)

Atelier Brancusi
Dit kleine gebouwtje ligt aan de voet van het reusachtige Centre Pompidou. Je kijkt er haast naast. Dit door Renzo Piano ontworpen museum bevat 4 ruimten die volgestouwd zijn met Brancusi’s atelierinhoud. Materialen, afgewerkte en niet afgewerkte beelden tonen hoe hard werken kunst is. Je kan er gratis binnen, het is er rustig en stil. En het beste? Het voelt niet als een museum: de ruimtes zijn volgepropt op een bijzonder mooie manier. Dat alleen al… Moet je doen!
www.centrepompidou.fr/en/Collections/Brancusi-s-St...

Oh Parijs en mekaar, we hebben er zo'n deugd van gehad. De perfecte reload.
Het weekend rond gelachen, gestapt, gegeten, gedronken en gekeken.

Ik heb zoveel inspiratie opgedaan voor mijn job!
Natuurlijk kon ik het niet laten om veel beeldjes te delen met m'n liefste Anna & Maman-collega's en nu ook met jullie ;)

Gros bisous,
— Ans

VOLG ONS OP

BEZOEK ONZE WEBSHOP

NIEUWSBRIEF ONTVANGEN


INSTAGRAM